Medaljregn över Vipan!

I helgen har Gymnasie-SM i Servering, Hotell, Turism och Kök avgjorts. Och det har regnat medaljer över våra fantastiska vipanelever: serveringseleverna fick GULD, turismeleverna fick GULD och hotelleleverna fick SILVER! Alla på Vipan stämmer in i hyllningskören och skriker ett stort GRATTIS till er, både elever och lärare: Victoria, Johanna, Sofie, Jonna, Nadine, Emelie, Christer, Anna och Karin! Kanske får vi chans att återkomma till de duktiga eleverna i ett lite längre inlägg när de har firat färdigt!

Vipan-eleverna har landat i VisbyDags för serveringHT-elever i Visby HT-elever i Visby2  Teoriprov för Hotell och Tursim Vem är mest nervös Medaljregn över Vipan Visitas bild från prisutdelningen2Visitas bild från prisutdelningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *