Årets handelsstipendiater!

Elin Lundius och Caroliona Ljungdahl HA3, är Årets handelsstipendiater! Torsdagen den 9 april delades stipendiet ut av Handelsföreningen på restaurang Mat&Destillat. Därefter inbjöds de att närvara vid kvällens högtidligt hållna bal på Akademiska föreningen i samband med Näringslivsdagen, Lund Grand Prix. En stolt mentor, Catharina Wiqvist, berättar att eleverna har fått stipendiet för deras goda prestationer under hela utbildningen, för deras goda prestationer under den arbetsplatsförlagda utbildningen och att de har visat stort intresse och har höga ambitioner för att arbeta och utvecklas inom handeln samt för deras höga känsla för service. Vi på Vipan säger stort grattis till er båda två!

Årets HA-elever 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *