Intervju med HT-Medaljörerna

Vi har intervjuat de 4 HT-medaljörerna: Sofie, Jonna, Emilia och Nadine. Sofie och Jonna tog guld i Turism och Emilia och Nadine tog silver i Hotell. Dom förberedde sig väl, med att läsa på och att förbereda en jobbaudition och en presentation. Nadine läste även igenom hela Evas hotellbok innan SM, och de läste på om Visita-regler och hotellkedjor. Tjejerna säger att det dom fick göra, motsvarar allt det dom har fått lära sig under dessa 3 gymnasieåren. Rollspelen var precis som att vara på praktik, fast lite nervösare.

1:a pris: Öppnare, Kniv, Förkläde och Stockholmstur med fina restaurangbesök och övernattning.

2:a Pris: Presentpåse med Pepparkvarn och Kniv.

De anser att det var en väldigt rolig upplevelse, eftersom de lärde känna de andra tävlande och folket i servisen och köket. De säger att det verkligen var värt allt arbete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *