APL i Poitier, Frankrike

Just nu är några av våra målare, elektriker, VVS:are och kockar i Poitier, Frankrike, för att göra sin arbetsplatsförlagda utbildning, APL.  De rosa baskrarna gjorde först ett stopp i Paris innan de sedan tog sig till Poitier där de nu har blivit tilldelade sina praktikplatser. Daniell och Oliver är på ett elektronikföretag medan Alexander och Simon har fått hänga på målarna. Johanna och Tim är rörmokare och Johannes och Ondrej lagar mat på fina restauranger. Deras lärare, Tobias och Fredrik, har provsmakat och besökt alla elever på sina praktikplatser. De franska lärarna har i sin tur gjort ett fantastiskt jobb för att få allt att fungera och de finns där också som ett stöd om så skulle behövas, nu när Tobias och Fredrik har åkt hem till Sverige. Eleverna ska stanna i Poitier i tre veckor. För en lägesrapport kan man alltid följa bloggen Praktikpavipan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *