Vi säger hej…

…. och välkommen till Lisa Nurmi, lärare i Svenska, Svenska som andraspråk och Religion, som under höstens Lärargala i Stockholm blev utsedd till ”Årets lärare i Svenska som andrapsråk i Skåne”! Hon fick priset bland annat för sin förmåga att se varje enskild elevs behov och förutsättningar och för att hon är så engagerad. En f.d. elev uttrycker det så här: ”Genom alla de år hon arbetat som lärare har hon hjälpt så många elever och verkligen väglett dem till en bättre framtid. Jag skulle inte kunna tänka mig en bättre lärare.” Närmast kommer Lisa från Thoren Innovation School men ska som sagt vara en del av Vipans lärarkår från och med idag. Det känns oerhört glädjande att Lisa ska börja jobba hos oss och att hon kommer vara en del av vår skolas utveckling.

Läs mer på Sydsvenskan, TIS eller lyssna på ett inslag i P4 Malmöhus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *